Gezellige sinterklaasfeesten bij DOS

Voor alle DOS kinderen van groep 1 t/m 4 was er op woensdagmiddag 29 november een heel leuk sinterklaasfeest. De kinderen hebben samen met vier Pieten, die er vorig jaar ook bij waren, een uurtje pietengym gedaan! Klauteren over de daken, pakjes gooien door de schoorsteen, voorzichtig lopen over smalle randjes, alles kwam voorbij. Wat een feest was dat! Zelf lekker gymmen en ook nog plezier hebben met de Pieten, die af en toe best wel gek deden!
Halverwege belde één van de Pieten naar Sinterklaas en we konden allemaal horen dat hij Sinterklaas vroeg om ook te komen. Gelukkig had Sinterklaas daar wel even tijd voor en niet veel later kwam Sinterklaas binnen. De kinderen waren ondertussen nog druk aan het gymmen en zo kon Sinterklaas goed zijn wat ze allemaal al konden. Sinterklaas is ook dit jaar weer op de tumblingbaan geweest! Toen was het tijd om even rustig te zitten en te luisteren naar wat Sinterklaas allemaal te zeggen had. Hij was heel goed op de hoogte waar de kinderen goed in waren en dat mochten ze natuurlijk ook laten zien. Dat was natuurlijk wel een hand pepernoten en een kadootje waard. Daarna vertrokken Sinterklaas en de Pieten weer en was er voor de kinderen nog wat lekkers en wat drinken.

Op vrijdagochtend 1 december was er sinterklaasfeest voor de Dreumes- en de Peuterpret. Ook zij gingen heerlijk gymmen en spelen met pakjes en wat gezellige spelletjes doen.

Het waren twee gezellige feesten, we hebben er allemaal van genoten!
Heel veel dank aan iedereen die zich heeft ingezet voor deze mooie feesten; leiding, assistenten, bestuursleden en ouders.

Sinterklaasfeest 2017 (1) Sinterklaasfeest 2017 (2)

Kijk voor meer foto’s in het fotoboek.