Happy Gymnastics

Zaterdag 2 juni was er een dag vol turnen met fungedeelte in de Sporthoeve in Bodegraven. Een leuke turnwedstrijd georganiseerd door vier verenigingen:
OKK Nieuwkoop, Reflex Reeuwijk, Heres en DOS uit Bodegraven.

’s Ochtends vroeg waren de jongste turnsters aan de beurt. Voor sommigen was het best wel spannend, omdat het hun eerste wedstrijden waren. Vol trots kijken we terug naar de wedstrijden van deze meiden. Wat hebben ze goed hun best gegaan en wat deden ze het netjes! Gelukkig konden ze na het wedstrijdgedeelte even ontspannen tijdens het fungedeelte met acrogym, springen en badmintonnen met ballonnen. Heel gezellig om zo met elkaar te sporten en plezier te hebben. Natuurlijk volgde er ook een prijsuitreiking, met prijzen voor Lize, Sara, Tess.

Happy Gymnastics (1)

In ronde 2 volgden de wat oudere meiden en hogere niveaus. Ook al hadden zij vaker wedstrijden gedaan, het was toch weer spannend. De zenuwen waren zichtbaar aanwezig, vooral tijdens de balkoefening. Ook in deze ronde waren er mooie prestaties en werd er netjes geturnd. Nadat ook zij konden ontspannen tijdens het fungedeelte, volgde ook hier de prijsuitreiking. In deze ronde vielen Eva en Joanne in de prijzen.

Happy Gymnastics (2)

In de laatste ronde waren de selectiemeisjes aan de beurt. Ieder liet op eigen niveau mooie oefeningen zien, op balk, vloer en sprong. Er werd netjes en strak gewerkt. We zijn dan ook trots op het niveau wat zij laten zien! Ook zij konden na het spannende wedstrijdgedeelte hun energie kwijt tijdens het fungedeelte. Bij de prijsuitreiking waren er prijzen voor Annelijn, Kaily, Christianne, Kyra, Lieke, Elisabeth en Nicky. De inspanningen van alle andere turnsters waren een beloning waard! Er was voor iedereen in alle rondes een diploma en een mooie medaille.

Happy Gymnastics (3)

We kijken terug op een leuke en sportieve wedstrijddag. Fijn dat er zoveel ouders kwamen kijken en bestuursleden aanwezig waren voor catering en andere hand en spandiensten. Ook dank aan onze enthousiaste leiding en assistenten die aanwezig waren om alle turnsters te begeleiden!

Kijk voor meer foto’s in het fotoboek.