Update i.v.m. Corona

Aan de ouders/verzorgers en leden,

Al eerder hebben wij gemeld dat al onze lessen zijn stop gezet i.v.m. het Coronavirus tot 31 maart. Gezien het besluit dat alle scholen in ieder geval dicht blijven tot 6 april, passen wij hierop ook onze beslissing aan.

Alle lessen t/m 3 april zullen niet door gaan.

Wij volgen hierin de adviezen en maatregelen van het RIVM en NOC*NSF.

Naast het stoppen van de lessen zijn er nog een aantal andere gevolgen, betreft activiteiten van DOS

-        de divisiewedstrijd van 4 april is afgelast. Deelnemers zijn al op de hoogte gebracht

-        de ALV van 7 april laten we vervallen. Een nieuwe datum volgt later.

-        Alle turnleden hebben 2 weken terug een brief gekregen om op te geven voor de Happy Gymnastics. De inschrijvingen zullen we nu op een andere manier doen. Eén dezer dagen volgt daar een apart bericht over naar de betreffende leden.

Als sportvereniging willen we natuurlijk graag dat jullie blijven bewegen! Hiervoor willen we jullie een aantal mogelijkheden meegeven!

-        Voor onze jongste leden van de Dreumes- en Peuterpret kan je via de link leuke beweegoefeningen voor thuis vinden. Zo kan je lekker blijven gymmen met je kind!

https://dutchgymnastics.nl/beweegdiploma/tips-voor-thuis/

-        Voor alle andere leden biedt platform Beter Turnen de mogelijkheid om thuis fit te blijven met de cardio-cor(ona) challenge. Je kunt je gratis inschrijven!

https://beterturnen.nl/cardiocorona/

-        De KNGU heeft een social Wall, waarop elke dag om 10.00 uur een nieuwe challenge op komt en waar initiatieven vanuit het hele land op staat. Inspiratie nodig? Kijk op:

https://dutchgymnastics.nl/dutch-gymnastics-at-home

Doe mee en win!
Ben je aan het sporten, freerunnen of turnen? Maak een mooi, orginele, gekke, bijzondere foto en stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plaats de foto op de besloten facebookpagina van DOS https://www.facebook.com/groups/224634520972943/ Nog geen lid? Stuur een verzoekje
Wij kiezen 1 foto uit, die een leuk prijsje verdiend!
Deze actie loopt tot 6 april.

Als bestuur wensen we iedereen het allerbeste in deze bijzondere tijd.
Blijf fit, beweeg lekker en zie om naar elkaar!

Bestuur DOS