Leiding

Wanneer je een keer niet kunt komen turnen, ontvangt de leiding graag een afmelding. Je kunt hen bereiken via onderstaande emailadressen.

Leid(st)er Email
Lenneke Kalisvaart Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Elfrieda Penders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eva Penders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eline van Randeraad Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marijke Verhoeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Glenn Kaas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natascha Esseveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lenneke Kalisvaart

Geeft les aan de Dreumespret en groep 2-3-4. Zij is getrouwd met Jan-Pieter en samen hebben zij drie kinderen. Zestien jaar geleden behaalde zij haar licentie via de KNGU en sindsdien heeft ze ervaring in het lesgeven aan een grote diversiteit van groepen.Tevens vindt zij het leuk om het lesgeven te combineren met een bestuursfunctie bij DOS. Lenneke geeft met veel enthousiasme, gedrevenheid en
verantwoordelijkheidsgevoel les.

“DOS is een hele leuke en gezellige vereniging, waar we als bestuur, leiding en vrijwilligers er samen enthousiast tegenaan gaan om alles goed te organiseren.”Elfrieda Penders

Geeft les aan de Peuterpret. In het dagelijkse leven is zij commercieel medewerker inkoop bij een exportbedrijf in planten. Daarnaast heeft zij haar eigen bedrijfje ‘Bewegen met kids!’. Elfrieda is getrouwd met Perry en heeft twee kinderen. Sinds 2008 geeft zij les bij DOS en in die tijd heeft zij haar licentie bij de KNGU behaald. Enthousiast, gedreven, creatief en gezellig zijn de woorden die haar het beste omschrijven.

 

“Ik geef graag les bij DOS omdat het een gezellige, warme vereniging is, waar we met elkaar de schouders onder zetten.”Eva Penders

Geeft les aan groep 4-5 en 5-6. Zij is gestart met de Hbo-opleiding Verpleegkunde in Leiden. Sinds haar 10e assisteert ze bij DOS en heeft in 2016 haar diploma assistentleider niveau 2 behaald. Nu is zij bezig met niveau 3. Met veel enthousiasme, humor en gedrevenheid geeft zij de kinderen les.“DOS is een kleine, maar gezellige vereniging, die naast het sporten ook nog veel andere leuke activiteiten organiseert.”Eline van Randeraad

Geeft les aan groep 6, 7 en 8. Na haar HBO-studie Facility Management is zij aan de slag gegaan als facilitair coördinator. Ze getrouwd met Alan en moeder van twee kinderen. Zij behaalde haar licentie niveau 3 bij de KNGU en heeft de afgelopen jaren van Kleuters tot Springgroep lesgegeven. Eline is spontaan, vrolijk en gedreven, wat terugkomt in haar manier van lesgeven.

 

“DOS is een leuke vereniging waarbij gezelligheid voorop staat, maar waar we ook samen met de leden veel willen bereiken.”Marijke Verhoeven

Geeft les aan de Selectie, de Aspiranten en de 18+ Turngroep. Zij is getrouwd met Adriaan en werkt bij de politie, samen hebben zij twee kinderen. Zij heeft haar licentie gymnastiek/turnen niveau 3 behaald. Vol enthousiasme is Marijke gestart met de selectiegroep, welke ondertussen al is uitgebreid naar 2 groepen. Zij omschrijft zichzelf als sportief, perfectionistisch en gedreven, wat in haar lessen goed tot uitdrukking komt.

 

“Ik vind DOS een enthousiaste, gezellige en actieve vereniging. Bestuur, leiding en assistenten zijn mensen met een hart voor de vereniging. Hierdoor kunnen we naast een inhoudelijk goede les, ook vertrouwen en gezelligheid bieden aan de leden.”Glenn Kaas

Geeft les aan de freerungroepen. Glenn studeert Geschiedenis in Utrecht en is uitwonend student. Hij is veel met de freerunsport bezig en is trainer bij DOS namens Parkour Disciplines. Hier heeft hij zijn ParkourDisciplines Coach diploma behaald. De woorden die Glenn goed omschrijven zijn: sportief, gedisciplineerd en humoristisch.

 

 
“DOS is een geweldige innovatieve, gezellige vereniging waar ik mij al snel thuis voelde.”Natascha Esseveld

Geeft les als assistent-trainer aan de Selectiegroepen en geeft leiding aan de Gymfit. In het dagelijkse leven heeft zij een eigen praktijk als Oefentherapeut Cesar in Nieuw -Vennep. Zij is getrouwd met Harm waarbij zij twee kinderen cadeau kreeg en samen hebben zij een zoontje. In 2003 begon zij met de trainersopleiding en het assisteren. Vanaf 2007 werd zij assistent-trainer van de 5e/6e divisie Selectie van Nieuw-Brunhilde in Leiden en haalde in 2008 haar niveau 3 licentie. Aanpakken, motiveren en het beste in iemand naar boven halen zijn de eigenschappen die bij haar passen.

“DOS is een gezellige en kleine vereniging waar buiten de lessen ook veel leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden.”