Leiding

Wanneer je een keer niet kunt komen turnen, ontvangt de leiding graag een afmelding. Je kunt hen bereiken via onderstaande emailadressen.

Leid(st)er Email
Lenneke Kalisvaart Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eva Penders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marijke Verhoeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natascha Esseveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lieke Veenings Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marije Zwaneveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joanne Dijkman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jennifer Kuijpers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   


Lenneke Kalisvaart

Is hoofdleiding. Ze ondersteund en begeleid de leiding. Zij is getrouwd met Jan-Pieter en samen hebben zij drie kinderen. Zestien jaar geleden behaalde zij haar licentie via de KNGU en sindsdien heeft ze ervaring in het lesgeven aan een grote diversiteit van groepen.Tevens vindt zij het leuk om het begeleiden te combineren met een bestuursfunctie bij DOS. Lenneke heeft veel enthousiasme, gedrevenheid en
verantwoordelijkheidsgevoel.

“DOS is een hele leuke en gezellige vereniging, waar we als bestuur, leiding en vrijwilligers er samen enthousiast tegenaan gaan om alles goed te organiseren.”Eva Penders

Geeft les aan groep 5-6, 6-7 en 7-8. Zij doet de Hbo-opleiding Verpleegkunde in Leiden. Sinds haar 10e assisteert ze bij DOS en heeft in 2016 haar diploma assistentleider niveau 2 behaald. Nu is zij bezig met niveau 3. Met veel enthousiasme, humor en gedrevenheid geeft zij de kinderen les.“DOS is een kleine, maar gezellige vereniging, die naast het sporten ook nog veel andere leuke activiteiten organiseert.”Marijke Verhoeven

Geeft les aan de Selectie en de 18+ Turngroep. Zij is getrouwd met Adriaan en werkt bij de politie, samen hebben zij twee kinderen. Zij heeft haar licentie gymnastiek/turnen niveau 3 behaald. Vol enthousiasme is Marijke gestart met de selectiegroep, welke ondertussen al is uitgebreid naar 3 groepen. Zij omschrijft zichzelf als sportief, perfectionistisch en gedreven, wat in haar lessen goed tot uitdrukking komt.

 

“Ik vind DOS een enthousiaste, gezellige en actieve vereniging. Bestuur, leiding en assistenten zijn mensen met een hart voor de vereniging. Hierdoor kunnen we naast een inhoudelijk goede les, ook vertrouwen en gezelligheid bieden aan de leden.”Natascha Esseveld

Geeft les als assistent-trainer aan een van de Selectiegroepen en geeft leiding aan de Gymfit. In het dagelijkse leven heeft zij een eigen praktijk als Oefentherapeut Cesar in Nieuw -Vennep. Zij is getrouwd met Harm waarbij zij twee kinderen cadeau kreeg en samen hebben zij een zoontje. In 2003 begon zij met de trainersopleiding en het assisteren. Vanaf 2007 werd zij assistent-trainer van de 5e/6e divisie Selectie van Nieuw-Brunhilde in Leiden en haalde in 2008 haar niveau 3 licentie. Aanpakken, motiveren en het beste in iemand naar boven halen zijn de eigenschappen die bij haar passen.

 

“DOS is een gezellige en kleine vereniging waar buiten de lessen ook veel leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden.”Lieke Veenings

Geeft les aan de Peuterpret. Lieke is getrouwd met Maarten en heeft 2 zoontjes. Ze is docent dierhouderij en paardenhouderij op het VMBO. Al jaren heeft ze met haar zoontjes mee gegymd bij de Peuterpret, vanuit die ervaring is zij begonnen met lesgeven bij de Peuterpret. Lieke staat positief in het leven en met haar energieke karakter geeft ze de lessen een positieve sfeer. Zelf is ze ook altijd in voor een potje apenkooien.

 

DOS is een ontzettend leuke vereniging waar plezier voor bewegen voorop staat”.