Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie verzorgt voor alle leden leuke activiteiten naast de reguliere lessen. Voorbeelden hiervan zijn: meedoen aan het kaascorso van de Najaarsmarkt, turnen in een speciale turnhal, schaatsen of bowlen, bezoek aan het Univé Gymgala en een seizoen afsluitende barbecue voor de hele vereniging.

Laatste nieuws van de AC

Op vrijdagavond 26 januari zijn we met 20 leden en ouders naar de schaatsbaan in Rotterdam geweest. Er werd gezwierd op de binnenbaan en op de 400-meter buitenbaan schaatste iedereen er als een speer vandoor. Het uitzicht was ook nog eens erg mooi, want de schaatsbaan veranderde steeds van kleur. Het was een hele gezellige en sportieve avond! 

Wij zijn weer volop bezig met het organiseren van de laatste activiteiten van dit seizoen. Uiteraard zal ook dit jaar de jaarlijkse slotbarbecue niet ontbreken, houd daarom vrijdagavond 22 juni 2018 vast vrij in de agenda!

De Activiteitencommisie bestaat uit: Hanneke van Rijn, Rosalie Minnaard en Eva Penders

Voor vragen en ideeën kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..