Geslaagde regionale springwedstrijden

Ook dit jaar werd de jaarlijkse regionale groepsspringwedstrijden E en D niveau weer gehouden in de Sporthoeve. Wij organiseerden deze wedstrijddag samen met de werkgroep. Wij deden mee met wel 5 groepen. Er werd geturnd op de onderdelen: Lange mat, trampoline, plankoline-kast, trampoline-kast en trampoline-pegasus.

‘s Ochtends kwamen de jongste meisjes uit in de categorie 8-9 jaar. Wat was het spannend voor ze. En ze wonnen ook nog twee prijzen!
In de categorie meisjes 10-12 jaar E niveau werden 4 prijzen gewonnen.
De meisjes 10-12 jaar D niveau wonnen 3 prijzen. Wat een prestaties!

‘s Middags kwamen er twee groepen uit in de leeftijdscategorie 10-16 jaar. Op D niveau werden hier 3 prijzen in de wacht gesleept. Een heel mooi resultaat, waar we heel trots op zijn!

Wat nog belangrijker is, is dat de sfeer de hele dag heel gezellig en sportief was en de organisatie soepel is verliep. We zijn blij dat er zoveel vrijwilligers en ouders aanwezig waren om alles in goede banen te leiden. Heel erg bedankt daarvoor!

We hebben genoten van alle meiden die mee hebben gedaan! Wat hebben ze hun best gedaan. Ook de sfeer bij al onze deelnemers was gezellig en sportief. Ook naar andere verenigingen toe. Daar zijn we heel blij mee!

Springwedstrijden 2018 (1) Springwedstrijden 2018 (2)

Kijk voor meer foto’s in het fotoboek.