Vacature leiding aspiranten

Vacature leiding aspiranten

Vrijwilligers / Vacatures

DOS leiding zoekt versterking!

Om de lessen van DOS volgend seizoen allemaal te kunnen blijven geven, zijn we op zoek naar extra leiding. Ben jij of ken jij iemand met een turnachtergrond, die met enthousiasme en plezier kan en wil lesgeven? We zoeken iemand met een sportopleiding of niveau 3 licentie (c-licentie) van de KNGU. Of iemand die bereid is deze cursus te gaan doen. Uren zijn altijd in overleg. Je krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding en een leuke groep mensen om je heen om mee samen te werken. Laat het ons weten via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je vragen hebt!

Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken bij wedstrijden, onze jaarlijkse Clubdag en om activiteiten te organiseren.

Voor het bestuur zijn wij op zoek naar een Penningmeester. Het bestuur bestaat uit enthousiaste verenigingsmensen die met elkaar veel werk verzetten. In goede sfeer wordt er ongeveer 7 keer per jaar vergaderd.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..