Geslaagde regionale springwedstrijden voor DOS

Ook dit jaar werd de jaarlijkse regionale groepsspringwedstrijden E en D niveau weer gehouden in de Sporthoeve. Gymnastiekvereniging DOS organiseerde deze wedstrijddag samen met de werkgroep. Zelf deed DOS deed mee met 5 groepen. Er werd geturnd op de onderdelen: Lange mat, trampoline, plankoline-kast, trampoline-kast en trampoline-pegasus.

‘s Ochtends kwamen er 3 groepen uit op E niveau. Zij zetten een mooi resultaat neer. In de categorie meisjes 10-12 jaar E niveau werden, evenals in de categorie 10-16 jaar, 2 prijzen gewonnen. De meisjes 8-9 jaar hebben ook erg hun best gedaan. De meesten van deze groep deden als eerste mee.

‘s Middags kwamen er twee groepen uit op D niveau. Ook hier werden prijzen in de wacht gesleept. De meisjes 8-9 jaar wonnen hier 2x zilver en de meisjes 10-12 jaar wonnen brons. Voor hun was er ook goud met plankoline-kast. Een heel mooi resultaat, waar DOS heel trots op is!

Wat nog belangrijker is, is dat de sfeer de hele dag heel gezellig en sportief was en de organisatie soepel verliep. Er kan teruggekeken worden op een mooie sportieve dag. Dit hebben we te danken aan de vele vrijwilligers, de enthousiaste leiding en het bestuur van DOS!!

Meer foto’s kun je zien in het menu ‘Beeldmateriaal’.

Springwedstrijden 2019 (foto 1) Springwedstrijden 2019 (foto 2)