Zomer BBQ

Na twee jaar kon er eindelijk weer een einde seizoen BBQ worden georganiseerd. Deze keer aan de Dammekant bij de Familie Sterk.

Met 47 enthousiaste leden was het een gezellige bedoening. Iedereen had wat lekkers meegenomen.

De ereleden werden letterlijk in het zonnetje gezet en we genoten van het lekkere (vega) vlees, vakkundig gebakken door onze BBQ-masters Eva P. en Jennifer.

De jongere kinderen vermaakten zich met allerlei spellen zoals Kubb, Twister, Badminton en andere campingachtige spelletjes.

Er werd afscheid genomen van de bestuursleden Hans van de Hoek en Natasja Sterk. Beiden werden in het zonnetje gezet met een leuk cadeau. Hans kreeg een DOS-borrelplank met lekkers daarop, Natasja kreeg een DOStas met een tuinbon.

Na nog wat marshmallows te hebben geroosterd en een ijsje gegeten te hebben was het BBQ feest helaas weer ten einde……..tenminste dat dachten we.

Een paar meiden van de aspirantengroep waren nog even blijven hangen. Het water van de Rijn trok hun aandacht. En u raadt het al: uiteindelijk werd de BBQ afgesloten met een verfrissende duik in de Rijn, sommigen met kleren en al. Gekke meiden…. maar wat een plezier hadden ze met elkaar!

Zomer BBQ (2) Zomer BBQ (3) Zomer BBQ (1)