Sporthal de Kuil onbruikbaar

Allereerst wensen we jullie allemaal een heel voorspoedig en sportief nieuwjaar! 

Sporthal de Kuil onbruikbaar
Helaas begint voor DOS het jaar wat minder voorspoedig en zijn we direct voor een grote uitdaging komen te staan. Sporthal de Kuil is voor langere tijd onbruikbaar vanwege lekkage. De hele vloer moet vervangen worden. Er is nog heel veel onduidelijk, maar wel is ons verteld dat het langere tijd gaat duren. Al onze lessen kunnen daardoor niet doorgaan op de gebruikelijke tijd en plek.

Mogelijkheden
Uiteraard zijn we direct aan de slag gegaan om andere locaties te zoeken. Veel locaties zitten al vol en ook de andere verenigingen die in de Kuil sporten zoeken elders onderkomen. Kortom het was een hele puzzel. We hebben ons uiterste best gedaan en zijn blij met de mogelijkheden die we nog hebben. Voor alle leden hebben we mogelijkheden gevonden. 

Het voorlopige lesrooster is terugvinden onder het tabblad ‘lesrooster’. 

Er zijn er geen aparte lessen voor de selectiegroepen. Het was niet mogelijk dit in te plannen, naast alle andere uren. Uiteraard kunnen zij wel trainen in de recreatie uren. We hopen de komende tijd met de selectieleden een aantal keer naar een turnhal te kunnen. We zijn de mogelijkheden hiervoor nog aan het uitzoeken. 

Help elkaar
We vragen in deze nieuwe situatie ook flexibiliteit en medewerking van jullie, als ouders. De tijden zijn anders, de locatie is anders, we kunnen ons voorstellen dat dit ook voor jullie uitdagingen met zich meebrengt. We denken dat we hier met elkaar uitkomen en willen jullie stimuleren om contact onderling op te nemen om met elkaar mee te rijden, zodat sporten voor iedereen mogelijk blijft! Kom je er echt niet uit en zijn er redenen waardoor je kind niet kan sporten, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee. 

Activiteiten
Door de onbruikbare zaal kunnen de geplande activiteiten niet doorgaan. 
21 januari – ouder-kind activiteit- Dit wordt geschrapt.
18 februari – Onderlinge wedstrijden – Dit hopen we te verplaatsen naar het voorjaar. 
Of de geplande selectiewedstrijden doorgaan is nog niet bekend. Dit hangt af of we genoeg trainingstijd kunnen vinden.

Tot slot
We weten nog niet hoelang dit gaat duren, maar we gaan er het beste van maken met elkaar!
Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we jullie uiteraard op de hoogte. 
Met vragen of opmerkingen kan je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.