Trainsters

Wanneer je een keer niet kunt komen turnen, ontvangt de leiding graag een afmelding. Je kunt hen bereiken via onderstaande emailadressen.

Trainster Email
Eva Penders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marijke Verhoeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natascha Esseveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marije Zwaneveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joanne Dijkman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jennifer Kuijpers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eva Sterk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lisanne van Veen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Sandra Goedhart Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


 

Eva Penders

Geeft les aan 2 selectiegroepen. Zij is bezig met de opleiding Verpleegkunde. Sinds haar 10e assisteert ze bij DOS en heeft in 2021 haar diploma gymnastiekleider niv 3 behaald. Met veel enthousiasme, humor en gedrevenheid geeft zij de kinderen les.

“DOS is een kleine, maar gezellige vereniging, die naast het sporten ook nog veel andere leuke activiteiten organiseert.”


 

Marijke Verhoeven

Geeft les aan de Kleutergroep. Zij is getrouwd met Adriaan en werkt bij de politie, samen hebben zij twee kinderen. Zij heeft haar licentie gymnastiek/turnen niveau 3 behaald. Nadat ze jaren selectiegroepen heeft lesgegeven, heeft ze een stapje terug gedaan, zodat ze zich kan richten op haar studie Rechten.
Zij omschrijft zichzelf als sportief, perfectionistisch en gedreven, wat in haar lessen goed tot uitdrukking komt.“Ik vind DOS een enthousiaste, gezellige en actieve vereniging. Bestuur, leiding en assistenten zijn mensen met een hart voor de vereniging. Hierdoor kunnen we naast een inhoudelijk goede les, ook vertrouwen en gezelligheid bieden aan de leden.”


 

Natascha Esseveld

Geeft leiding aan de Gymfit. In het dagelijkse leven heeft zij een eigen praktijk als Oefentherapeut Cesar in Nieuw -Vennep. Zij is getrouwd met Harm waarbij zij twee kinderen cadeau kreeg en samen hebben zij een zoontje. In 2003 begon zij met de trainersopleiding en het assisteren. In Leiden en haalde in 2008 haar niveau 3 licentie. Aanpakken, motiveren en het beste in iemand naar boven halen zijn de eigenschappen die bij haar passen.

 

“DOS is een gezellige en kleine vereniging waar buiten de lessen ook veel leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden.”


 

Marije Zwaneveld

Marije geeft les aan de groep 3-4 en groep 4-5. Zij woont samen met haar vriend Luc in Woerden. Ze is leerkracht op een basisschool. Binnen DOS heeft ze een diploma voor Assistent Niveau 1 en met het sportgedeelte in haar lerarenopleiding heeft ze ook lesgeven niveau 2 behaald. Ze assisteert al jaren bij diverse groepen bij DOS en is heel betrokken bij DOS. Drie woorden die haar goed beschrijven: Enthousiast, betrokken en georganiseerd.

“DOS is een gezellige en warme vereniging waarbinnen iedereen welkom is. Alle kinderen kunnen op hun eigen niveau mee doen, plezier is het belangrijkst. De sfeer binnen de vereniging is hecht en gezellig. Ik vind het onwijs gaaf om al jaren deel uit te maken van DOS. Op naar nog veel meer jaren!”


 

Joanne Dijkman

Joanne geeft les aan groep 7-8 en de Aspiranten. Samen met haar ouders, 2 zussen en broer woont zij in Bodegraven. Ze werkt als verpleegkundige in het Groene Hart Ziekenhuis. Op haar 10e haalde ze haar eerste diploma voor assistente bij DOS. Toen ze 14 was deed ze de assistentenopleiding niv 2. En ze heeft sinds kort haar niv 3 trainerslicentie gehaald. Ook heeft ze 2 diploma’s van de juryopleiding op zak.  Met veel ervaring, haar gedrevenheid en enthousiasme staat ze iedere week garant voor plezierige en goede lessen.

“DOS is een gezellige familie! Iedereen is altijd welkom en niets is te gek!”


 

Jennifer Kuijpers

Jennifer geeft les aan de jongste selectiegroep. Zij woont in Bodegraven bij haar ouders en zus. Ze is werkzaam bij een accountantskantoor in Gouda en volgt daarnaast de opleiding Finance & Control om daarna door te studeren tot ze een AA-titel heeft behaald. Zij heeft al meerdere jaren ervaring met het assisteren van verschillende groepen bij DOS en heeft ook een diploma voor Assistent leider niveau 2. Daarnaast heeft zij ook haar jurybrevet behaald en is ze bestuurslid van de vereniging.Voor een uitdaging deinst zij niet terug! Haar sportiviteit en behulpzaamheid zijn goede kwaliteiten voor in de lessen.

“DOS als enthousiaste en gezellige vereniging. Waarbij iedereen voor je klaar staat en tevens bereid is elkaar te helpen. Verder staat de balans tussen uitdaging en plezier in de turnsport hier voorop.”


 

Eva Sterk

Eva geeft les aan groep 5-6 en groep 6-7. Zij woont bij haar ouders, samen met haar 2 broers en broertje. Zij doet de opleiding Sport en Bewegen. Eva is vanaf dat ze 8 is betrokken bij DOS. Toen zij 10 was begon ze met assisteren bij de kleuters. Hier werd zij zo enthousiast dat ze al die jaren daarna is blijven assisteren. Bij diverse groepen heeft ze ervaring opgedaan. Deze ervaring samen met haar opleiding komt goed van pas nu ze zelf lesgeeft. Haar sportiviteit, enthousiasme en motivatie zie je terug in haar lessen.

 

“Ik vind DOS een super leuke vereniging! Ik train hier al sinds mijn 8ste en heb het altijd al naar mijn zin gehad. Er hangt een goede en gezellige sfeer. En de uitjes zijn ook altijd erg leuk met als hoogtepunt natuurlijk het DOSkamp.”


 

Lisanne van Veen

Lisanne geeft les aan groep 5-6 en 7-8. Zij woont samen met haar ouders en zusje in Bodegraven en is bezig met de opleiding tot onderwijsassistent. Al vanaf haar 10de assisteert zij al bij verschillende groepen van DOS. In 2022 heeft zij haar diploma als assistent-trainer behaald bij de KNGU. Haar enthousiasme en creativiteit gebruikt ze elke week weer om de lessen tot een succes te maken. Lisanne is erg behulpzaam en sociaal wat de turnster in de les zullen merken en ook binnen de rest van de vereniging te merken is bij tal van activiteiten.

“DOS is een leuke vereniging waarbij iedereen elkaar kent en helpt. Iedereen is welkom en niks is onmogelijk!”


 

Sandra Goedhart

Geeft les aan de Peuterpretgroepen. Zij is samen met Daan en heeft drie kinderen. Zij heeft na het afronden van de PABO veel ervaring opgedaan in het onderwijs en heeft in het verleden ook gymlessen gegeven aan kinderen met een beperking. De Peuterpret is een nieuwe uitdaging die zij met veel plezier aan gaat! Sandra is ondernemend en haar enthousiasme en creativiteit zullen terug te zien zijn in haar lessen.

 

“Ik vind het heel leuk en goed dat DOS de mogelijkheid biedt voor kinderen in Bodegraven om met elkaar te bewegen.”