Vrijwilligers / Vacatures

Wij zijn op zoek naar......

leidster/leider Peuterpret

Lijkt het jou leuk om les te geven aan kinderen van 0-4 jaar die komen gymmen samen met een ouder? Ben je creatief en vol inspiratie om elke week uitdagende toestelsituaties op te bouwen en spelletjes op het niveau van de peuters te bedenken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe leidster/leider voor de Peuterpret. 
Je hebt hiervoor geen lesbevoegdheid te hebben, maar uiteraard wel affiniteit jonge kinderen en in staat zijn leiding te geven aan de peuters en hun ouders. 
De lessen zijn op vrijdag, maar kunnen in overleg mogelijk aangepast worden. Je krijgt hiervoor een vergoeding en een leuke groep mensen om je heen om mee samen te werken. Heb je interesse? neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je meer wilt weten!

 

 

 

Lijkt het je leuk om les te geven? 
Om de lessen van DOS allemaal te kunnen blijven geven, zijn we altijd op zoek naar extra leiding. Ben jij of ken jij iemand met een turnachtergrond, die met enthousiasme en plezier kan en wil lesgeven? We zoeken iemand met een sportopleiding of niveau 3 licentie (c-licentie) van de KNGU. Of iemand die bereid is deze cursus te gaan doen. Uren zijn altijd in overleg. Je krijgt hiervoor een vergoeding en een leuke groep mensen om je heen om mee samen te werken. Laat het ons weten via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Ook als je vragen hebt!

 

Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken bij wedstrijden en om activiteiten te organiseren.

Voor meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..